Stichting Paardenwelzijn na Gedane Arbeid

 

Wie kent het niet, het lot van een manegepaard/-pony die ouder wordt? Na jaren trouwe dienst en arbeid worden ze meestal afgeschreven met alle gevolgen van dien (slachthuis?). Waarom geen goed verzorgde oude dag voor zo'n paard of pony? Omdat het geld kost om in dat geval zo'n paard/pony te onderhouden. 

Daarom hebben een aantal (oude) lesklanten van Manege Vosmaer te Oud-Vossemeer in 2001 een stichting opgericht onder de naam Stichting Paardenwelzijn na Gedane Arbeid. Zolang het paard/pony hier geen pijn heeft, ook al brengt hij geen geld meer binnen, mag hij blijven leven!

Door het overnemen van de oudere pony's (die rust verdienen) door de stichting, kan de manege voor de andere paarden de "unieke" manege blijven, zoals ze nu is, met de stelregel: "Het paard komt op de eerste plaats".


U kunt al voor € 5,- per maand donateur worden van de stichting. Kijk hiervoor op http://www.paardenwelzijn.nl/info/ en download ons machtigingsformulier. Dit formulier kunt u vervolgens ingevuld en ondertekend aan ons opsturen (via e-mail of per post).

Alvast bedankt voor uw steun!

Contact

Stichting Paardenwelzijn na Gedane Arbeid
Zeedijk 3a
4698 PG Oud-Vossemeer
tel: 0166-672899 / 06-10677020
e-mail: Stichtingpaardenwelzijn@hetnet.nl
Website: www.paardenwelzijn.nl

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Supermarkten

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven