Muller (t)huis & tuin

 

“Het gaat niet om wat je verkoopt, maar om hoe je het verkoopt”

 

Muller (t)huis & tuin is bouw-en woonwarenwinkel waar uw wensen op het gebied van bouwen, wonen en buitenleven centraal staan. Het succes van onze dienstverlening wordt grotendeels bepaald door een deskundige en persoonlijke service met een glimlach! Onze (technisch) vakbekwame medewerkers stellen u en uw klusvraag centraal, motiveren u bij (ver)bouwen en zelfmaken en doen handreikingen in de vorm van materialen, praktische kennis, inspiratie en beleving.

Bij Muller (t)huis & tuin kunt u terecht voor bouw- en installatiematerialen en gereedschap, (maatwerk)kasten, deuren en vloeren, verf en behang en raamdecoratie. Op de in-store afdeling Life & Garden vindt u tuinhout en -gereedschap, tuinmeubels, woon en tuindecoratie en een assortiment binnen- en buitenpotterie en planten.

Daarnaast biedt Muller Service op Maat u een uitgebreid pakket aan maatwerk: van teken- en ontwerpservice, het inmeten en monteren van dakramen tot schuttingen, van buitenzonwering tot beveiligingsprodukten. Het inmeten en monteren van (maatwerk)deuren en kasten is onze specialiteit. Of Service op Maat terwijl u wacht: zaagservice, verfmengservice, sleutelservice, groen- en oppotservice en inpak-, inlaad- en bezorgdienst. En speciaal voor klusjes als het reparen van een lekkende kraan of een gebroken ruitje is Muller’s KleineKlusService in het leven geroepen: een klusabonnement speciaal voor de snelle kleine klus.

Meer informatie vindt u op www.mullerthuisentuin.nl.

 

Contact

Muller (t)huis & tuin
Nijverheidsweg 4
4695 RC Sint-Maartensdijk
tel: 0166-667181
fax: 0166-667185
e-mail: info@mullerthuisentuin.nl
Website: www.mullerthuisentuin.nl

Openingstijden

Maandag:
8.30 - 18.00
Dinsdag:
8.30 - 18.00
Woensdag:
8.30 - 18.00
Donderdag:
8.30 - 18.00
Vrijdag:
8.30 - 20.00
Zaterdag:
8.00 - 17.00
Zondag:
gesloten

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Supermarkten

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven