Kringloopwinkel OverThollig

 

Het assortiment van Kringloopwinkel OverThollig is zeer divers. U kunt bij ons terecht voor woningaccessoires, boeken, speelgoed en nog veel meer. Daarnaast kunt u op onze kledingafdeling terecht voor broeken, overhemden, colberts, kostuums, rokken, jurken, jassen, shirts, vestjes en schoenen. Ons aanbod wisselt met de week; dus loop geregeld even binnen!

Heeft u overbodige spullen in uw bezit die een tweede leven verdienen? Tijdens de openingstijden (of op afspraak) kunnen spullen worden ingeleverd. Voor het inleveren van grotere meubelstukken vragen wij u eerst contact op te nemen. Indien van toepassing, worden de goederen opgehaald. Deze goederen moeten wel op de begane grond staan. Uiteraard zijn de artikelen die ingeleverd worden in prima staat, compleet en schoon.

Tijdens openingstijden kunnen oud ijzer, koper en metalen ingeleverd worden. Naast het gebouw is hiervoor een container geplaatst. Ook oude wasmachines, drogers, oude kleding, schoenen, textiel en cartridges worden ingezameld en gerecycled.

Contact

Kringloopwinkel OverThollig
Postweg 3c
4691 RH Tholen
tel: 06 – 25 30 82 34
e-mail: info@kringloopwinkeltholen.nl
Website: www.kringloopwinkeltholen.nl

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
9.00 – 11.30 uur
Donderdag:
Gesloten
Vrijdag:
18.00-20.00 uur
Zaterdag:
Elke laatste zaterdag van de maand: 9.30 – 15.30 uur
Zondag:
Gesloten

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Supermarkten

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven