Eiland Tholen

 

Het land van wind en water. Eindeloze polderlandschappen. Rust en ruimte. Dát is Tholen! Een schitterend eiland waar het goed vertoeven is. Waar men kan genieten. Van het natuurschoon. Van de liefelijke stadjes en dorpen. Van het buitenleven.

Tholen is authentiek, eenvoudig en gastvrij. En biedt voor ieder wat wils. Er is van alles te doen. Het hele jaar door. Of je nu van wandelen houdt, van fietsen, van varen, zwemmen, duiken, of zelfs van vliegen. Van actief of juist van heerlijk relaxen. Van lekker eten en drinken. Het kan allemaal op Tholen.

Tholen is gelegen aan het Nationaal Park Oosterschelde. Dit is het grootste en natste nationaal park van Nederland. Het is een waar paradijs voor watersporters, sportduikers en recreanten. Ontdek hoe mooi dit unieke stukje Zeeland is. De onderwaterwereld is volgens kenners adembenemend. De vele duiklocaties rond het eiland bevestigen dat.

Kortom, Eiland Tholen is een belevenis. Kennis maken? Start op onze website www.eilandtholen.com voor een eerste duik in onze natuur!

Contact

Eiland Tholen
e-mail: info@eilandtholen.com
Website: www.eilandtholen.com

 

Aanbieders

Leven & wonen

Eten & Drinken

Supermarkten

Mode & Beauty

Vervoer & Mobiliteit

Sport & Ontspanning

Bedrijven & Diensten

Zorg & Gemeenschap

Verenigingen & Instellingen

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven