Dinsdag 2 april 2019

Wethouder Jan Harmsen geeft startsein voor aanleg glasvezelnetwerk

Wethouder Jan Harmsen gaf gisteren het officiële startsein voor de aanleg van een glasvezelnetwerk in Tholen. Hij deed dat door zelf de eerste meters te graven. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden over 14 weken afgerond.

Hiermee zijn de graafwerkzaamheden officieel gestart. Vanaf nu legt KPN NetwerkNL het glasvezelnetwerk straat voor straat aan. Jan Harmsen: “We gebruiken het internet steeds vaker voor allerlei toepassingen, zoals slimme apparaten en bijvoorbeeld zorg op afstand. Ik vind het dan ook ontzettend fijn dat een gedeelte van de inwoners van Tholen straks klaar zijn voor alle nieuwe mogelijkheden van het internet. Nu en de toekomst. Maar voordat het zover is, vinden er graafwerkzaamheden plaats.

Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren. De graafwerkzaamheden duren in principe niet langer dan drie dagen.

Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel terecht in het glasvezelinformatiepunt aan de Grindweg 15 (Automatiseringscentrum). Kijk voor alle glasvezelinformatiepunten, openingstijden en meer informatie op www.kpnnetwerknl.nl

Foto: Gemeente Tholen


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties