Woensdag 7 maart 2018

Welkom voor nieuwe bewoners Vestetuin

De nieuwe bewoners van de nieuwe koopwoningen aan de Grindweg en de Vestetuin in Tholen kregen vanochtend bezoek van wethouder Peter Hoek. Namens BPD en Stadlander reikte hij aan twee kopers en een huurder reikte hij aan twee kopers en een huurder een bos bloemen en een chocoladesleutel uit. 

De afgelopen maanden zijn door BPD Ontwikkeling B.V. 18 nieuwe koopwoningen en door woningcorporatie Stadlander 11 huurwoningen gerealiseerd.

Sleutel

Bij twee kopers die van buiten de gemeente Tholen komen, belde wethouder Hoek aan om ze van harte welkom te heten en veel woonplezier te wensen in VesteTuin. De kopers van de woning aan de Grindweg en de Vestetuin kochten afgelopen zomer hun woning en hebben een maand geleden de sleutel ontvangen. Ook heette Peter Hoek een huurder van Stadlander van harte welkom, die vanuit Bergen op Zoom met het gezin naar Tholen is verhuist.

Groei

In het tweede kwartaal van dit jaar worden door BPD weer 27 grondgebonden woningen in verkoop gebracht en in het derde kwartaal nog eens 17 appartementen aan het Terreplein. Samen met de realisatie van het Kruittoren-project en de gunstige woningmarkt groeit VesteTuin volgens de gemeente snel.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties