Donderdag 11 oktober 2018

Verdachte situatie rondom bestelbus bij stoplichten Tholen, twee aanhoudingen

Afgelopen nacht zijn de politie en de brandweer uitgerukt voor een verdachte situatie bij de stoplichten aan de Nieuwe Postweg bij Tholen. Het is nog niet bekend, wat er precies aan de hand is. Twee inzittenden van een witte bestelbus zijn aangehouden. De politie heeft de bestelbus en een personenauto laten afvoeren door een bergingsbedrijf voor verder onderzoek.

Voor de stoplichten stond een bestelbus midden op de weg geparkeerd met de deuren open. De brandweer van Tholen is ter plaatse geweest en heeft de bestelbus onderzocht. Volgens de politie kwam er mogelijk een chemische lucht uit de bus. Uiteindelijk zijn er voor zover bekend geen chemische stoffen in de bus aangetroffen. De twee inzittenden van de bestelbus zijn door de agenten ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Breda. De brandweer heeft vloeistof die uit de bus lekte, afgedekt met absorptiekorrels.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet duidelijk, de politie heeft lange tijd onderzoek gedaan bij de bus, hierbij zijn voorwerpen uit de bus veiliggesteld in bewijszakken. De bus is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Tijdens het wachten op de berger voor de bestelbus hebben agenten een personenauto staande gehouden op de Nieuwe Postweg. De twee inzittenden van deze personenauto zijn gecontroleerd en het voertuig werd doorzocht. De personenauto is uiteindelijk ook afgevoerd door een bergingsbedrijf. Of de personenauto iets met de zaak van de bestelbus te maken heeft is niet duidelijk. De twee inzittende van de personenauto zijn meegenomen door de politie, of ze ook zijn aangehouden kan de politie nog niet zeggen.

De politie komt later vandaag met meer informatie.

Bron: www.112markiezaten.nl


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties