Woensdag 4 september 2019

Tholensebrug 2 nachten afgesloten voor onderhoud. Omleiding via Oesterdam

Rijkswaterstaat voert van 10 tot 12 september onderhoud uit aan de Tholensebrug bij Tholen. Het asfalt van de hoofdrijbaan wordt waar nodig gerepareerd. De parallelweg wordt voorzien van een nieuwe slijtlaag. De brug is daarom twee nachten, van 20.00 tot 06.00 uur, afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid over de Oesterdam, waardoor weggebruikers rekening moeten houden met een langere reistijd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van dinsdag 10 september 20.00 uur tot woensdag 11 september 06.00 uur en van woensdag 11 september 20.00 uur tot donderdag 12 september 06.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid over de Oesterdam. Buslijn 107 tussen Bergen op Zoom en Tholen rijdt in de avond volgens dienstregeling via de parallelweg.

Onderhoud Tholensebrug

Rijkswaterstaat repareert waar nodig het asfalt van de hoofdrijbaan en voorziet de parallelweg van een nieuwe slijtlaag. Dit is nodig om de komende jaren een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer mogelijk te maken. De reparatie van de hoofdrijbaan van de Tholensebrug is een tijdelijke oplossing in afwachting van een grote renovatie die in 2021 op het programma staat. Dan neemt Rijkswaterstaat de Tholensebrug zodanig onder handen dat hij weer 50 jaar mee kan.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties