Maandag 30 juli 2018

Tholenaar mishandelt portier en agent in Breda

Een 19-jarige jongeman uit de gemeente Tholen heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag misdragen in Breda. Hij deelde een kopstoot uit in het gezicht van een agent. Kort hiervoor mishandelde hij een portier. De jongeman is aangehouden.

De jongeman misdroeg zich rond 02.15 uur in een bar en werd daarom door de portier buiten de deur gezet. Hij gedroeg zich vervolgens vervelend in de richting van het uitgaanspubliek. Toen de portier dit probeerde te voorkomen, gaf de man hem een vuistslag in het gezicht. Hierop heeft de portier de man op de grond gehouden en de politie gealarmeerd.

Meerdere agenten kwamen naar de locatie toe. Een van de agenten ging met de man in gesprek. De man werd op zijn zij gedraaid en zag kans om uit het niets een gerichte kopstoot in het gezicht van de agent te geven. De verdachte werd daarop direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft zich tot aan zijn insluiting hevig verzet.

Zowel de portier als de agent deden aangifte tegen de man. Beiden hadden geen directe medische hulp nodig voor hun verwondingen.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties