Dinsdag 26 maart 2019

Politie zoekt getuigen drugsafvaldumping Oud-Vossemeer

De politie doet onderzoek naar de drugsafvaldumping aan de Vrijberghsedijk in Oud-Vossemeer. Afgelopen weekend werden 39 vaten met drugsafval aangetroffen. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de vaten geruimd.

De politie zoekt getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien, zoals verdachte voertuigen en/of verdachte personen. Heeft u iets opvallends gezien? Ook wil het onderzoeksteam het exacte tijdstip van deze dumping proberen te achterhalen. Hiervoor wil de politie graag iedereen die tussen zaterdagavond 19.30 uur en zondagmiddag 13.00 uur langs de dumpplaats is gereden oproepen om door te geven of het afval er al wel of niet lag. Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Vaten drugsafval

De politie trof zondag 39 gedumpte vaten aan in een sloot. Na onderzoek van de milieudienst bleek dat er in de vaten restanten van chemicaliën zaten die gebruikt worden bij het maken van synthetische drugs. Omdat enkele vaten lekten heeft het waterschap de sloot afgedamd. De gemeente heeft de vaten opgeruimd.

Foto: 112markiezaten.nl


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties