Dinsdag 16 april 2019

Man uit Tholen onder bedreiging bestolen van auto

Een 60-jarige man uit de gemeente Tholen is gisteravond het slachtoffer geworden van een gewelddadige diefstal. Zijn auto en persoonlijke spullen zijn weggenomen. Het incident gebeurde tussen 21.00 en 21.30 uur in de buurt van een parkeerplaats aan de Brabantse kant van het Schelde-Rijnkanaal, vlakbij de Kreekraksluizen.

Het slachtoffer werd door vier mannen gedwongen om zijn autosleutel af te geven, waarna het viertal er met zijn auto vandoor ging. Eén van de mannen bedreigde het slachtoffer met een voorwerp dat op een vuurwapen leek.

Het slachtoffer is geholpen door twee vissers die aan het kanaal zaten. Zij hebben ook de politie gebeld. Agenten kwamen meteen ter plaatse. Door hen is nog uitgekeken naar het gestolen voertuig, maar dat is niet meer aangetroffen.

Zoektocht

De politie is op zoek naar de gestolen auto. Het gaat om een witte Ford Transit Connect voorzien van kenteken 5-VVV-86. Dit betreft een soortgelijke auto als die op de foto in dit bericht. De auto is voorzien van zwarte velgen. Wanneer u de auto ziet, bel dan meteen de politie en geef de locatie van het voertuig door.

Onderzoek

De politie is een onderzoek naar de zaak gestart. Het gaat om blanke jongemannen in de leeftijd tussen 20 en 25 jaar. Ze reden weg een gebroken wit gekleurde Renault Captur. Wanneer u getuige bent geweest van deze diefstal, de auto’s met de mannen in de buurt van de Kreekraksluizen hebt zien rijden, of u hebt meer informatie over dit viertal, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006).

Als u wel informatie hebt, maar liever niet met de politie praat, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Dit kan ook via www.meldmisdaadanoniem.nl Vermeld bij contact graag het zaaknummer 2019-087213.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties