Koninklijke Onderscheiding voor twee Tholenaren

De burgemeester heeft dinsdag een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer A.J. van de Ree uit Sint-Maartensdijk. Ook de heer A.A. van Luijk uit Sint-Annaland werd lid in de orde van Oranje-Nassau.

De heer van de Ree is bestuurslid en lid van de werkgroep Optreden & Organisatie van muziekvereniging Euterpe te Sint-Maartensdijk. Ook is hij vrijwilliger voor activiteiten bij het woonzorgcentrum Maartenshof te Sint-Maartensdijk. Eerder was hij ouderling-kerkvoogd bij de Hervormde Gemeente Rehoboth te Sint-Maartensdijk, vrijwilliger bij de verbouw van het kerkgebouw, en lid van de bouwcommissie. Daarnaast was hij ook vrijwilliger bij Smalstads Mannenkoor.

De heer van Luijk is vrijwilliger bij de Hervormde gemeente in Sint-Annaland, waar hij eerder ook bestuurslid was. Dit was hij ook bij de Studieclub Groenteteelt te Tholen, Schouwen en Voorne Putten. Daarnaast was hij secretaris Raad van Toezicht en bestuurslid van Rabobank Sint-Annaland UA. Van Rabobank Tholen coöperatieve Rabobank UA was hij lid van de Raad van Toezicht.