Maandag 15 januari 2018

Inge Duine schrijft 2e thriller

In juni 2015 won Inge Duine de thrillerwedstrijd Schrijf & Huiver met haar manuscript De laatste Tour. Nog geen jaar later werd het boek door Uitgeverij De Fontein uitgegeven. Een kleine twee jaar later presenteerde ze op zaterdag 13 januari haar tweede boek in Theater de Maagd in Bergen op Zoom.

Net als haar eerste boek 'De laatste Tour' is 'Op glad ijs' een thriller gebaseerd op een van de favoriete sporten van Inge: schaatsen, naast fietsen een grote passie van haar. De geboren Oud-Vossemeerse brengt haar tweede boek uit bij Uitgeverij De Fontein.

Het verhaal van Op glad ijs

Nog geen half jaar na de terroristische aanslagen van 9/11 vinden in Salt Lake City de Olympische Winterspelen van 2002 plaats. Amerika is in angst en de autoriteiten willen koste wat het kost voorkomen dat opnieuw een aanslag wordt gepleegd. Dit moeten de Patriot Games worden. Topschaatster Jennifer Rose vermoedt dat haar vriend Mike Parker – dé ijshockeyvedette van de VS –verwikkeld is in louche zaken en wellicht de veiligheid van de Spelen met opzet in gevaar brengt. Wanneer er een dode vrouw wordt gevonden met de afbeelding van de olympische ringen op haar borst met daarbij de tekst ‘Uncle Sam killed me’, raakt de zaak in een stroomversnelling. In een race tegen de klok moet Jennifer de waarheid zien te achterhalen, voor er meer slachtoffers vallen.

 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties