Donderdag 4 oktober 2018

FIFA Toernooi en speel- & springspektakel voor jongeren in de herfstvakantie

Op vrijdag 19 oktober organiseert Jongerenwerk Tholen een FIFA Toernooi in Sint Philipsland. Op diezelfde dag vind in Sint-Annaland en in Tholen een speel- & springspektakel plaats.

FIFA Toernooi

Jongerenwerk Tholen organiseert het FIFA Toernooi in samenwerking met Jeugdhonk de Kelder. Van 19.00 uur tot 22.00 uur kunnen jongeren van 10 t/m 19 jaar strijden voor een prijs en voor de titel ‘Beste FIFA speler van Gemeente Tholen’. Het FIFA Toernooi wordt gespeeld op verschillende consoles en met verschillende FIFA uitvoeringen.

Deelnemers mogen van tevoren een eigen team kiezen. Inschrijven kan t/m 17 oktober via naomi.vanmierlo@tholen.nl of via 06-48166295. Hierbij moeten naam en leeftijd vermeld worden.

Speel- & springspektakel

Het is het vierde jaar op rij dat Jongerenwerk Tholen het speel- & springspektakel organiseert. Vrijdag 19 oktober staan de gymzalen vol met springkussens en mogen kinderen en jongeren van alle leeftijden zich uitleven. Deelnemers zijn van 9.30 uur tot 12.00 uur welkom in sporthal Wellevaete in Sint-Annaland en van 15.00 uur tot 17.30 uur in sporthal Meulvliet in Tholen.

Van tevoren aanmelden is niet nodig. Deelname kost €1,50 per persoon. Mail voor meer informatie naar naomi.vanmierlo@tholen.nl of bel naar 06-48166295.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties