Dinsdag 6 november 2018

Brandweer rukt uit voor melding van rokend dak bedrijfspand in Tholen

De Thoolse brandweer is gisterenavond uitgerukt voor een melding van een dakbrand aan de Snelliusweg in Tholen. De flinke hoeveelheid rook die uit het dak kwam bleek afkomstig van het bedrijfsproces van de vishandel. De brandweer kon hierop weer snel terugkeren.

De melding kwam rond 19.15 uur bij de meldkamer binnen. Deze alarmeerde direct de brandweer van Tholen. Ook de hoogwerker van de brandweer van Bergen op Zoom werd met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer van Tholen was in de buurt van de adres bezig met de wekelijkse oefenavond en was dus snel ter plaatse.

Als snel was voor de brandweer duidelijk dat er geen brand was in het pand. De flinke hoeveelheid rook die vooral uit het dak kwam bleek afkomstig van een bedrijfsproces van het bedrijf. In het bedrijf wordt paling gerook. Dit veroorzaakte veel rook. De hoogwerker kon daarop weer worden afbesteld. De brandweer kon na een klein half uurtje weer terugkeren. De rook uit het dak van het pand was ondertussen nog niet verminderd.

Bron: www.112markiezaten.nl


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties