Uitstapje naar Krazy Kangaroo Roosendaal

Naam evenement:
Uitstapje naar Krazy Kangaroo Roosendaal
Datum:
23 december 2019  - 23 december, 2019
Tijden:
13.00 uur
Locatie:
Vertrek vanaf gemeentehuis in Tholen
Toegangsprijs:
€ 2,50 p.p.
Kaartverkoop:
facebook.com/Jongerenwerktholen
Organisator:
Jongerenwerk Gemeente Tholen

Beschrijving

Na het succes van vorig jaar reist ook dit jaar, op maandag 23 december, het Jongerenwerk van de gemeente Tholen met een bus af richting trampolinepark Krazy Kangaroo in Roosendaal. Jongeren van 12 t/m 18 jaar mogen zich hier twee uur lang uitleven.

Onderdelen

Het park biedt verschillende onderdelen, zoals de Freejumping ruimte, de Tricks Area, een Slackline, Pillow pit, BounceBoard Area, Ninja Parcours en de Sports Area. Om 13.00 uur vertrekt de bus vanaf het gemeentehuis in Tholen en rond 16.45 uur zal deze hier weer arriveren. Deze activiteit kost € 2,50 per persoon.

Inschrijven

De inschrijving start woensdag 4 december om 18.00 uur. Op basis van het tijdstip van inschrijven wordt bepaald wie er mee mag, want vol = vol. De jongeren die mogen deelnemen aan de activiteit zullen hier bericht over ontvangen. Voor deze activiteit moeten ouders toestemming geven via een vrijwaringsformulier dat ze ontvangen met de inschrijving. Geen ingevuld formulier bij het instappen in de bus betekent geen deelname. De inschrijflink is vanaf 4 december te vinden op de Facebookpagina (facebook.com/Jongerenwerktholen) en op de website van Jongerenwerk Tholen (www.joth.nu).

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven