Ruim 150 muzikanten maken samen muziek op Concordia Concert

Naam evenement:
Ruim 150 muzikanten maken samen muziek op Concordia Concert
Datum:
24 maart 2018  - 24 maart, 2018
Tijden:
20.00 uur
Locatie:
De Meulvliet, Tholen
Toegangsprijs:
€ 5,-
Organisator:
Muziekvereniging Concordia Tholen

Beschrijving

Zaterdagavond 24 maart presenteren alle orkesten en groepen van Koninklijke Muziekvereniging Concordia uit Tholen zich tijdens het jaarlijks terugkerende ‘Concordia Concert’. De sporthal van de Meulvliet dient deze avond als een mooi podium waar ruim 150 muzikanten uit maar liefst negen verschillende groepen hun muzikale kunsten laten horen.

Deze muzikanten zijn verdeeld onder de Harmonie, het Klein Orkest, slagwerkgroep Percussivity, Blaaskapel de Klienkers, De Samenspelgroep, Kinderkoor Eigenwijs, de Blokfluit leerlingen, de 1e jaars leerlingen en de 1e jaars volwassenen. Dansgroep Sjappoo, bekend van het themaconcert, zal gedurende de avond onder de gespeelde muziek hun danskunsten vertonen.

Om 20.00 uur trapt de Harmonie het concert af, gevolgd door diverse groepen die elkaar afwisselen met de meest uiteenlopende muziek. Voor een van deze groepen, de 1e jaars volwassenen, is het de eerste keer op het podium. Zij zijn begin dit jaar gestart onder leiding van Jurgen Dijksma en hebben in de afgelopen maanden hard geoefend voor dit concert. Er zullen deze avond veel bekende stukken de revue passeren, van ‘The Sound of Music tot ‘I Feel Good’ van James Brown.

Naast samen muziek zal er deze avond ook een jubilaris gehuldigd worden. Het wordt een leuke, gevarieerde avond waar u zich geen moment zult vervelen. De zaal gaat open om 19.30 uur, de kaartjes, € 5,-,  zijn te koop bij de deur of van te voren bij Hage Textiel. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven