Concert Isabel Provoost

Naam evenement:
Concert Isabel Provoost
Datum:
27 oktober 2018  - 27 oktober, 2018
Tijden:
Niet bekend
Locatie:
De Meulvliet, Tholen

Beschrijving

Isabel Provoost, finaliste van The Voice of Holland 2017, speelt op zaterdag 27 oktober

in Meulvliet met haar nieuwe show ‘This is Me’.

Nadat Isabel in februari 2017 tweede werd bij The Voice of Holland heeft zij een turbulent jaar achter de rug. Isabel heeft inmiddels mogen optreden op Radio 538 Koningsdag, in het Concertgebouw in Amsterdam en in Athene. Eén van de hoogtepunten was een duet samen met Bløf voor een groot publiek tijdens Concert at Sea.
Met haar eigen band speelde Isabel in een uitverkocht Arsenaaltheater en op het Zeeland Nazomerfestival.

Vanaf het najaar van 2018 is Isabel met haar band te vinden in verschillende theaters in Nederland voor haar nieuwe show ‘This is Me’.
Isabel vertelt in haar theatershow op persoonlijke wijze en in huiselijke sfeer over haar avontuur bij The Voice of Holland. Ook vertelt ze persoonlijke verhalen die invloed hebben gehad op haar zangcarrière. Dit doet ze aan de hand van passende liedjes die haar gevoel en haar eigen ontwikkeling omschrijven, met nummers van onder andere Adele, Pink, Coldplay en Camila Cabello.

Isabel hoopt de bezoekers een mooie muzikale avond te bezorgen en hen te raken met haar persoonlijke vertaling van verschillende nummers én het publiek een kijkje te geven in haar leven buitenom de hectiek.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Meulvliet en ’t Wienuus in Tholen en bij boekhandel Heijboer in Sint Annaland.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven