Bootvissen met Jongerenwerk Tholen

Naam evenement:
Bootvissen met Jongerenwerk Tholen
Datum:
14 december 2019  - 14 december, 2019
Tijden:
Vanaf 11.00 uur
Locatie:
Vertrekpunt: Bergse Diepsluis
Toegangsprijs:
€ 2,50 / € 7,50
Organisator:
Jongerenwerk Tholen

Beschrijving

Zaterdag 14 december organiseert het Jongerenwerk van de gemeente Tholen de activiteit Bootvissen op de Oosterschelde voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. De deelnemers verzamelen om 11.00 uur bij de Bergse Diepsluis nabij Tholen om vervolgens op de boot te stappen en uit te varen. Rond 16.00 uur zijn de deelnemers weer terug bij het verzamelpunt. Wie weet er, onder begeleiding van vrijwilligers van HSV De Zeebaars, de grootste of de meeste vis te vangen?

Aanmeldmogelijkheden
Voor deze activiteit gelden twee aanmeldmogelijkheden:

  • Voor € 2,50 kunnen deelnemers meedoen met een eigen zeehengel en krijgen zij aas op de boot;
  • Voor € 7,50 krijgen deelnemers op de boot een hengel en aas.

De deelnemers wordt geadviseerd warme kleding aan te trekken en eten en drinken mee te nemen (of geld om aan boord iets te kopen).

Inschrijven
De inschrijving voor de activiteit Bootvissen start woensdag 27 november om 18.00 uur. Op basis van het tijdstip van inschrijven wordt bepaald wie er mee mag, want vol = vol. De jongeren die mogen deelnemen aan de activiteit zullen hier bericht over ontvangen. De inschrijflink is vanaf 27 november te vinden op de website van Jongerenwerk Tholen, www.joth.nu en op de Facebookpagina (www.facebook.com/Jongerenwerktholen).

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven