Adverteren op KijkopTholen.nl

KijkopTholen.nl is het platform voor de gemeenschap in Anna-Jacobapolder, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Sint Philipsland, Stavenisse en Tholen. Het platform brengt lokale vraag en aanbod samen: winkels, horeca en bedrijven, maar ook inwoners, verenigingen en de gemeente communiceren actief binnen KijkopTholen.nl.

KijkopTholen.nl biedt effectieve en voordelige promotiemogelijkheden voor elke organisatie die in contact wil staan met de inwoners en bezoekers van de gemeente Tholen.

KijkopTholen.nl biedt twee communicatiemogelijkheden: 1. Profielpagina en 2. Communicatieabonnement.

Profielpagina: professionele algemene presentatie van uw organisatie

Met een profielpagina wordt uw organisatie op een losse pagina met tekst en beeld - die wij voor u ontwikkelen - professioneel gepresenteerd. U ontvangt daarbij van ons rechten om de teksten en beelden op uw pagina zelf aan te passen. Bij een uitgebreide profielpagina wordt u wisselend uitgelicht in de algemene diaslider, aanwezig op alle pagina’s binnen KijkopTholen.nl.

KijkopTholen.nl biedt twee typen profielpagina's:

Profielpagina 'Basis': € 17,50 per maand (excl. btw)

Met een profielpagina ‘basis’ wordt u professioneel gepresenteerd door middel van een eigen pagina met daarop afbeeldingen van uw organisatie in een diaslider, tekst over uw organisatie, contactgegevens met een link naar uw website en een Google locatiekaart. Uw organisatie wordt daarnaast toegevoegd op de pagina ‘aanbieders’.

Profielpagina 'Uitgebreid': € 25,00 per maand (excl. btw)

Met een profielpagina ‘uitgebreid’ wordt uw organisatie uitvoerig gepresenteerd door middel van een eigen pagina met daarop afbeeldingen van uw organisatie in een diaslider, tekst over uw organisatie, contactgegevens met een link naar uw website en een Google locatiekaart. Uw organisatie wordt daarnaast toegevoegd op de pagina ‘aanbieders’ en wisselend uitgelicht in de diaslider van de aanbieders, attractief aanwezig op alle pagina’s binnen het platform.

Voorbeelden van profielpagina's vindt u op de Pagina Aanbieders

Communicatieabonnement: direct en onbeperkt communiceren met uw lokale doelgroepen

Met een communicatieabonnement  kunt u op KijkopTholen.nl via aantrekkelijke advertentieplaatsingen op een effectieve en zeer voordelige manier direct in contact staan met uw doelgroepen. De advertenties die u gebruiksvriendelijk zelf kunt aanmaken, worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht op alle pagina’s binnen KijkopTholen.nl. Elke advertentie blijft 2 weken lang actief (behalve als u zelf aangeeft dat deze tijd korter moet zijn).

KijkopTholen.nl biedt drie typen communicatieabonnementen*:

Communicatieabonnement 'Basis': € 45 per maand (excl. btw)

Met een communicatieabonnement ‘basis’ kunt u maandelijks 1 advertentie plaatsen. Deze advertentie wordt automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en op de pagina aanbiedingen. Uw advertentie wordt daarnaast wisselend uitgelicht in de diaslider van de aanbiedingen, attractief aanwezig op alle pagina’s binnen het platform.

Communicatieabonnement 'Basis plus': € 70 per maand (excl. btw)

Met een communicatieabonnement ‘basis plus’ kunt u maandelijks 2 advertenties plaatsen. Deze advertenties worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht in de diaslider van de aanbiedingen, attractief aanwezig op alle pagina’s binnen het platform.

Communicatieabonnement 'Uitgebreid': € 95 per maand (excl. btw)

Met een communicatieabonnement ‘uitgebreid’ kunt u maandelijks onbeperkt advertenties plaatsen. Deze advertenties worden automatisch toegevoegd aan uw profielpagina en de pagina aanbiedingen. Uw advertenties worden daarnaast wisselend uitgelicht in de diaslider van de aanbiedingen, attractief aanwezig op alle pagina’s binnen het platform.

Voorbeelden van advertenties die u kunt plaatsen met een communicatieabonnement vindt u op de Pagina Aanbiedingen

* Een communicatieabonnement wordt maandelijks automatisch geïncasseerd, waardoor uw marketinginvesteringen verspreid worden over het jaar. Een communicatieabonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, wordt automatisch verlengd met een opzegtermijn van 1 maand en is alleen af te nemen in combinatie met een profielpagina.

Bent u een vereniging of ideële organisatie?

KijkopTholen.nl vindt het belangrijk dat alle relevante partijen binnen de gemeenschap actief communiceren op KijkopTholen.nl. Daarbij begrijpen wij dat verenigingen en ideële organisaties vaak geen budget hebben voor actieve en frequente communicatie. Om die reden worden verenigingen en ideële organisaties die niet beschikken over het benodigde budget gesponsord door KijkopTholen.nl.

Meer over de mogelijkheden voor verenigingen en ideële organisaties

Formulier aanvraag adverteren op KijkopTholen.nl

Voor bezoek en gebruik van dit platform zijn de voorwaarden zoals omschreven in de disclaimer en privacy statement op deze website van toepassing. Door inhoud op dit platform te plaatsen – hetzij onder uw eigen naam, hetzij als vertegenwoordiger van een organisatie – aanvaardt u de verplichting om de eigenaar van dit platform schadeloos te stellen in geval van inbreuk op auteursrecht, inbreuk op vertrouwelijkheidsclausules en voor de gevolgen van obscene, opruiende, lasterlijke of andere strafbare uitlatingen.

 
Anti-spam controle
Vanwege de populariteit van het platform, is KijkOp helaas doelwit van spammers. Om ongewenste e-mail en virussen tegen te gaan, zijn wij genoodzaakt om onderstaande anti-spam controle toe te passen. Vink 'ik ben geen robot' aan en voer - indien deze verschijnen - de gevraagde opdrachten uit om te laten zien dat u geen spamcomputer maar een persoon bent. Als de vraag lastig is, kunt een nieuwe vraag opvragen via het 'ververs'-icoon linksonderin.
 


Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven