Diabetescafé Tholen:complicaties

Dat te vaak hoge bloedglucosewaarden oorzaak zijn van complicaties is wel bekend. Maar met welke complicaties kun je zoal te maken krijgen? 

Locatie: Sportlaan 2D, Sint-Maartensdijk

Datum: 8 april 2019 Tijdstip: 19.30 - 21.30 uur

Regio: West Brabant & Tholen werkgebied Tholen

Sprekers: Joost de Jong, cursusleider en ervaringsdeskundige

Kosten: Gratis

 

Hoe langer je diabetes hebt, hoe meer kans je hebt op complicaties. Je kunt hierbij denken aan problemen aan voeten, ogen, nieren, zenuwen of bloedvaten. Gelukkig zijn niet alle klachten even ernstig. Ook niet iedereen krijgt er in dezelfde mate last van. Bovendien kun je zelf een heleboel doen om klachten te voorkomen. En als het dan toch mis gaat, zijn de problemen meestal goed te behandelen. Hoe herken je complicaties? En hoe kun je er het beste mee omgaan? Tijdens dit diabetescafé vertelt J.de Jong, er meer over.

Het diabetescafé is een informatieve bijeenkomst voor en door mensen die iets met diabetes te maken hebben. Kom luisteren, deel je ervaringen of stel je vragen. Ga naar huis met tips en informatie waar je wat aan hebt!

Het diabetescafé vindt plaats in het Partycentrum Haestinge. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Koffie en thee zijn gratis.

Aanmelden (verplicht) kan bij Ton Bakx via e-mail. ( ton_bakx@hotmail.com )Hier kun je ook terecht voor meer informatie

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven