Uitvaartverzorging Van Haaften

 

Wij verzorgen een uitvaart tot in de kleinste details of bieden persoonlijke ondersteuning op maat. De keuze is daarin volledig aan u. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal. Zo krijgt u altijd het afscheid die bij u en uw budget past.

Keuzes
Zeker in een emotionele situatie is goed advies van groot belang. Van Haaften Uitvaartverzorging legt u helder en stapsgewijs alle mogelijkheden uit. Vervolgens krijgt u alle ruimte om uw afwegingen en de juiste keuzes te maken. Onze betrokken medewerkers begeleiden u in het gehele uitvaartproces. Het team volgt bovendien periodiek cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Zelf regelen
Wilt u de uitvoering van het laatste eerbetoon zelf regelen? Dan bieden wij u graag onze expertise en advisering. Een uitvaart moet namelijk aan heel wat regelgeving en eisen voldoen. Zo dient men rekening te houden met het aanvragen van vergunningen en wettelijke eisen aan onder meer de kist, kistkoeling en de opbaringsruimte.

Partner
Bij ons rouwcentrum aan Schakelweg 2 in Sint-Maartensdijk is een showtuin met gedenk- en grafmonumenten van Worldstones gesitueerd. De selectie geeft u een indruk van de mogelijke kleuren, de steensoorten, lettertypes en passende kunstwerken. Klik hier voor meer informatie.

Contact

Uitvaartverzorging Van Haaften
Markt 56
4695 CH Sint-Maartensdijk
tel: 0166-60 37 66
e-mail: info@uitvaartvanhaaften.nl
Website: www.uitvaartvanhaaften.nl

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven