Thoolse Taxi

 

De Thoolse Taxi rijdt u overal veilig, comfortabel én tegen scherpe tarieven naartoe. Wij zijn aangesloten bij Zorgtaxi West-Brabant. Daarmee bent u verzekerd van goed zorgvervoer in personenauto of (rolstoel)bus. Onze chauffeurs en chauffeuses rijden u naar ieder ziekenhuis/medisch centrum en begeleiden u desgewenst tot bij de arts, therapeut of behandelaar. In bepaalde gevallen wordt het vervoer vergoed door uw verzekering. Als u beschikt over een machtiging van uw arts, vergoedt de zorgverzekeraar de kosten.

Vertrouwd vervoer
Ook voor het vervoer van schoolkinderen staat De Thoolse Taxi voor u klaar. Het team heeft ervaring in het dagelijks vervoeren van gehoorgehandicapten kinderen naar school. Door te werken met vaste chauffeurs, stappen de kinderen bij een vertrouwd gezicht in de auto. 

KEURig
De Thoolse Taxi is aangesloten bij de KNLV en bezit het TX-Keur, het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Al het personeel is BHV-getraind en het wagenpark wordt periodiek onderhouden. Zo bent u altijd verzekerd van een perfecte taxirit. 

Contact

Thoolse Taxi
Nijverheidsweg 17
4695 RC Sint-Maartensdijk
tel: 0166-662607
e-mail: info@thoolsetaxi.nl
Website: www.thoolsetaxi.nl

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven