Website nodig? Doe het lekker zelf!

Uw nieuwe website of webshop zelf vullen? Natuurlijk kan dat! Voor deze groep ‘doe-het-zelvers’ hebben wij een pasklare oplossing beschikbaar.

RITHO Communicatie & Media maakt websites en webshops op maat. Wij ontwerpen, bouwen en vullen uw websites van A tot Z. Wij krijgen echter regelmatig de vraag van ondernemers en bestuurders of het ook mogelijk is dat ze zelf hun website of webshop vullen. Natuurlijk kan dat! Voor deze groep ‘doe-het-zelvers’ hebben wij een pasklare oplossing beschikbaar.

Afgestemd op uw huisstijl en wensen ontwerpen en bouwen wij in WordPress een casco website of webshop. Net als bij een casco woning kunt u zo’n professionele website bij oplevering zelf inrichten en afwerken met informatie en foto’s. Zo hebt u tegen lage kosten een professionele, responsive website of webshop (die dus ook optimaal geschikt is voor tablet en smartphone).

Wat kost dat?

  • Voor een casco website of webshop betaalt u slechts € 975,– excl. BTW
  • De instructie over het CMS en een beknopte handleiding over het werken met het beheersysteem zit in dit bedrag inbegrepen
  • Als blijkt dat het door u aangeleverde logo en de huisstijl niet bruikbaar is dan zullen wij u adviseren dit eerst in orde te laten maken. Wij kunnen dat tegen meerkosten eventueel ook voor u verzorgen.
  • Eventuele extra opties, zoals hosting, domeinnaamregistratie, implementatie van webshopfunctionaliteiten met online betaalmogelijkheid of assistentie bij het schijven en vertalen van webteksten, het bewerken van foto’s, opzetten van sociale media etc. kunnen wij desgewenst tegen meerkosten voor u in orde maken.
  • Uw website of webshop voldoet bij oplevering aan de nieuwe AVG wetgeving
  • Optioneel en tegen beperkte meerkosten kunnen wij uw website of webshop voorzien van een koppeling met het statistiekensysteem van Google en voorbereiden voor SEO (zoekmachineoptimalisatie).

RITHO Communicatie & Media

RITHO Communicatie & Media
Kalisbuurt 1
4698 CN Oud-Vossemeer
tel: 0166-672102
e-mail: info@ritho.nl
Website: www.ritho.nl
Openingstijden
Maandag:
08.30 - 17.00 uur
Dinsdag:
08.30 - 17.00 uur
Woensdag:
08.30 - 17.00 uur
Donderdag:
08.30 - 17.00 uur
Vrijdag:
08.30 - 17.00 uur
Zaterdag:
gesloten
Zondag:
gesloten

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven